Woonkwartier

Teammanager Financiën (32-36 uur)

Team Financiën is verantwoordelijk voor de financiële huishouding van Woonkwartier en de daarbij behorende planning & control cyclus. Het team bestaat uit 8 collega’s. Voor dit team zoeken we nu een:

Teammanager Financiën
met passie voor cijfers, financiële processen en inspirerend leiderschap

(32-36 uur per week)

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het aansturen van het team en de resultaten van financiën. Je bent verantwoordelijk voor de beheersing van onze financiële huishouding, plannings- en rapportage cyclus en verslaglegging, een gezonde liquiditeit en financierbaarheid, inclusief de investeringsambities die heel fors zijn de komende jaren. Je rapporteert aan de adjunct-directeur Bedrijfsvoering.

Wat ga je doen?

Je gaat sturing geven aan een enthousiast team dat verantwoordelijk is voor de uitvoering van de werkzaamheden op het gebied van financiën. Het team is klaar om de volgende stap te zetten onder leiding van jou. Met de implementatie van Tobias 365 ontstaan nieuwe kansen om administratieve processen verder te optimaliseren en digitaliseren. Je borgt de onderlinge afstemming binnen je team en zorgt voor de onderlinge verbinding en samenwerking met de andere teams. Je bent gesprekspartner voor externe partijen en bent voorzitter van de Treasury Commissie en Fiscale Commissie. Bovendien neem je deel aan de Audit Commissie, als de agenda daar om vraagt. Tot slot ga je ervoor zorgen dat Woonkwartier op lange termijn ook nog aan haar maatschappelijke opgave kan voldoen. Je vormt een visie op een duurzaam businessmodel voor Woonkwartier en draagt bij aan beleidsontwikkeling op het gebied van financiën, fiscaliteit en treasury.

Dit verwachten we van jou

  • Je hebt een HBO+/WO werk- en denkniveau en ruime ervaring in en kennis van financiën, de markt- en beleidswaarde en accounting bij woningcorporaties.
  • Je hebt een actief netwerk in de financiële wereld en kennis van vastgoedbeleggingen en vastgoedwaarderingen.
  • Een leidinggevende rol bij financiën is je op het lijf geschreven.
  • Veel van de taken kun je overlaten aan het team. Je geeft leiding op een eigentijdse manier, waarbij je de ontwikkeling, creativiteit en zelfregie van medewerkers stimuleert.
  • Je bent een goede organisator en borgt dat de planning- en controlcyclus tijdig en met goede kwaliteit doorlopen wordt.
  • Je bent analytisch, onderhandelingsvaardig, zakelijk en daadkrachtig.
  • Je krijgt energie van het verbeteren en digitaliseren van (financiële) processen.
  • Je hebt een strategisch, lange termijn inzicht en tegelijkertijd oog voor detail.

Dit kun je van ons verwachten

Woonkwartier is een maatschappelijk, lokaal betrokken en open organisatie met een duidelijke visie, grote ambities en heldere kernwaarden (persoonlijk, praktisch en proactief). Bij ons kom je terecht in een fijne werkomgeving met leuke collega’s en een prettige, gezellige werksfeer. En in een groeiend, hecht team dat het hart op de juiste plaats heeft en dagelijks met veel passie aan het werk is.

Persoonlijke en professionele ontwikkeling staat bij ons centraal. Daarom stimuleren wij elkaar om het beste uit onszelf en onze omgeving te halen. We gaan uit van vertrouwen en eigen taakverantwoordelijkheid van medewerkers. We werken volgens de principes van het Nieuwe Werken, bieden onze medewerkers diverse secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals een jaarlijkse vitaliteitsbonus) en hanteren de CAO Woondiensten. De functie is gewaardeerd in schaal K (€ 4.543,- tot max. € 6.493,- voor 36 uur per week). We starten met een jaarcontract met de intentie om dit bij goed functioneren om te zetten in een vast dienstverband.

Is deze rol op jouw lijf geschreven?

We ontmoeten je heel graag. Stuur je motivatie en cv uiterlijk 12 mei naar ons op via de groene sollicitatiebutton. Heb je vragen over de functie of sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Emma Cuperus, adviseur HR, via 0168 35 00 00. Zij vertelt je graag meer.

Wil je alvast wat meer weten over het werken bij Woonkwartier? Kijk dan de video van ons sociaal jaarverslag van 2023 onderaan de pagina.

 

 

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd

Werkuren:

Fulltime

Werkdagen:

Dag

Sluitingsdatum:

12-05-2024

Locatie:

Hybride (Zevenbergen en thuiswerken)

Contactpersonen:

Emma Cuperus

tel.: +31 659818450

Bedrijfspagina:

http://www.woonkwartier.nl

Kantooradres:

Kristallaan 1 4761 ZC Zevenbergen